Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Marcin1971)
Wiking
asiaN napisał:
Marcin1971 napisał:
asiaN napisał:
Ciekawy dowcip No i ostatecznie kobieta i tak woli doswiadczonego i madrego" byka",a nie napalenca,ktory (jak to Hilton napisala) nawet jej imienia nie pamieta Takiemu tylko z zalu mowi sie ,ze byl swietny...hehehehe.

Ojejku to chyba musicie byc bardzo kiepskie skoro nie pamietaja waszych imion. Ja pamietam wszystkie imiona moich dziewczyn.
Pytanie czy one pamiętają Twoje imię ? No i jeszcze jedna kwestia....po co miałabym zmieniać faceta skoro jest the Best?? Dlatego akurat cytowałam koleżankę A obrażanie kogoś poprzez twierdzenie,że jest kiepski swiadczy tylko o Twojej słabosci.

1. czytaj poprawnie posty
2. To nie ja obrazam tylko interpretuje tresc twojego postu
3. Jezeli jest facetowi dobrze to nawet jesli to byla jedna noc by pamietal jaj imie
4. Pamietaja i nawet mam z wiekszoscia dobry kontakt (Ale nie seksualny) Jestem wierny mojej zonie
Dla nieobeznanych polecam link pl.wikipedia.org/wiki/Seks
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
Pawel K.
(paco)
Początkujący
W zasadzie to nawet jesli ktos uwaza ze partner czy partnerka jest kiepska nie powinno sie ujawniac takich informacji, raczej zachowac dla siebie. Przynajmniej tak mi sie wydaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
paco napisał:
W zasadzie to nawet jesli ktos uwaza ze partner czy partnerka jest kiepska nie powinno sie ujawniac takich informacji, raczej zachowac dla siebie. Przynajmniej tak mi sie wydaje

no co Ty paco,czytać nie umiesz, przecięż tu są sami znawcy tematu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
paco napisał:

zgadzam się z Tobą, ja swojemu byłemu nic nie mówiłam,że jest źle (przez 3 lata ) dopiero gdy się rozstaliśmy to usłyszał ode mnie, że nie potrafił mnie zaspokoić nie wspominając o orgazmie ale mu mina zrzedła, oczywiście winę zwalił i tak na mnie

dobrze,że z nim nie jestem bo do dziś dnia bym nie wiedziała jakie to uczucie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Owczar)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
paco napisał:

zgadzam się z Tobą, ja swojemu byłemu nic nie mówiłam,że jest źle (przez 3 lata ) dopiero gdy się rozstaliśmy to usłyszał ode mnie, że nie potrafił mnie zaspokoić nie wspominając o orgazmie ale mu mina zrzedła, oczywiście winę zwalił i tak na mnie

nie ma to jak jak się porządnie zemścić, odgryźć, odpyskować itd. jakie to ludzkie i pięknę... i smutne zarazem ale wydaje mi się że nawet jeśli Cię nie zaspokajał to jemu było dobrze mimo wszystko... a mina zrzedła mu pewnie, bo nie byłaś z nim szczera.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
posłuchaj mi mina zrzedla jak sie okazalo ze powodem zerwania nie jest jego wymyslona marskosc watroby tylko to ze sie zakochal w naszej wspolnej kolezance i ona spodziewala sie dziecka ktore jej zrobil i kto tu byl nie do konca szczery??

tak wiec nei wymyslajcie panowie zadnych chorob....ex chlopak powinien juz 5 lat nie zyc a do dzis dnia chodzi caly i zdrowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
paco napisał:

A mnie się wydaje Magdaleno,że w tych dwóch zdaniach o cos innego chodziło paco, ale może tylko mi się wydaje ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
cyganka napisał:
magdalena_d84 napisał:
paco napisał:

A mnie się wydaje Magdaleno,że w tych dwóch zdaniach o cos innego chodziło paco, ale może tylko mi się wydaje ?

Jestem tego samego zdania co Ty cyganka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi2 napisał:
cyganka napisał:
magdalena_d84 napisał:
paco napisał:

Jestem tego samego zdania co Ty cyganka

przeczytałam to drugi raz i chyba macie rację dziewczyny....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów

(cekinek)
Początkujący
Hilton napisał:
Marcin1971 napisał:
magdalena_d84 napisał:
oj Hilton nie nie, to nie tak, to nie dziecko i mama... to na pewno tatuś i mama

Bez obrazy Hilton ale teraz juz wiem czemu jestes sama. Z takim pozomem wiedzy daleko nie pociagniesz. Szkoda mi waszych kobiet panowie. Przezyja zycie bez odczucia wielkiej przyjemnosci. NIE MA JAK PO BOZEMU. TAK??????????

Marcinku, tobie juz nic nie pomoże. Żal. Taki sposób dokuczania mają onaniści. A ty zapewne do nich nalezysz. Poza tym 39 letni mężczyzna nie wygaduje takich głupot jak ty. Założe sie , ze masz niewiele ponad 20 lat. I zero doswiadczenia życiowego. Chociaz byc moze 1971 to liczba samotnych wytrysków na sufit lub monitor komputera
Ps. nie wnikaj w to czy jestem sama czy nie Bo to nie twoja sprawa, i nie twoja sprawa jak sie lubie bzykac.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok